15 years helping Singaporean businesses
choose better software

Fabreasy PDF Creator Reviews

About Fabreasy PDF Creator

Fabreasy PDF Creator for Windows adds letterhead / logo to PDF documents (on the fly) including powerful PDF tools. Free trial.

Learn more about Fabreasy PDF Creator

Pros:

Not Available

Cons:

Not Available

Fabreasy PDF Creator ratings

Average score

Ease of Use
4.5
Customer Service
4.7
Features
4.6
Value for Money
4.9

Likelihood to recommend

9.2/10

Fabreasy PDF Creator has an overall rating of 4.7 out 5 stars based on 37 user reviews on Capterra.

Have you used Fabreasy PDF Creator before?

Share your experiences with other software buyers.

Filter reviews (37)

Frans
Technical Director in Netherlands
Information Technology & Services, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Why print out and scan to have a PDF Document with letterhead

5.0 3 years ago

Comments: Saves time and money, and is green product, no use of paper, everything digital

Pros:

Easy to use , simple, nice graphical instruction, work always, every document directly digital, saves printout paper, you can create workflows

Cons:

None found in al these years of use, when found, we email with Fabreasy for add-on in the program

Frank
Eigenaar in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fantastische oplossing voor een dagelijks voorkomend "probleem"!

5.0 2 years ago

Comments: Het samenvoegen van de lay-out van mijn briefpapier met vanuit andere applicaties gegenereerde PDF's was altijd een omslachtig proces..
Totdat wij met Fabreasy PDF Creator zijn gaan werken werd hiervoor een hardcopy op briefpapier geprint en de betreffende hardcopy werd daarna ingescand en via email verzonden.
De hardcopy ging de papiervernietiger in.
Met Fabreasy PDF Creator combineer je iedere willekeurige PDF met je eigen briefpapier. Dit ziet er ten alle tijde 100% professioneel uit..

Pros:

Fabreasy PDF Creator is geweldige software die ervoor zorgt dat elke PDF die op ons kantoor de deur uit gaat een perfecte professionele uitstraling heeft. De mogelijkheden en het gebruiksgemak zijn ongekend, de service is "second to none" en ik ben tot op heden nog niemand tegengekomen die niet enthousiast is over product. De integratie met de Microsoft Office suite gaat naadloos, je hebt verschillende opties om de software te benaderen. Bijkomend voordeel is dat er door het gebruik van Fabreasy PDF Creator een heleboel inkt en papier bespaard wordt!

Cons:

Ik zie geen echte nadelen. Een kind kan de was doen. Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden dan moet je daar uiteraard wel wat tijd in investeren.

Romy
Officemanager in Netherlands
Accounting, 11–50 Employees
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Fabreasy werkt perfect!

5.0 2 years ago

Comments: We hoeven documenten niet meer te printen (en scannen) om ons brief- en vervolgpapier te gebruiken. Dit scheelt enorm veel tijd. Wij hebben Fabreasy om deze reden aangeschaft. Het is een mooie bijkomstigheid dat je de optie hebt om het PDF bestand gelijk om te zetten naar een bijlage in e-mail. Wat ik ook fijn vind werken is dat je pagina's eenvoudig kunt verplaatsen, in- en uit kunt nemen en roteren. Er zitten nog meer functies in, maar daar maken wij op dit moment nog geen gebruik van.

Pros:

Het was een hele zoektocht om een betaalbare PDF Creator te vinden waarbij we ons brief- en vervolgpapier eenvoudig in PDF konden zetten. We hoeven documenten nu niet meer eerst te printen en te scannen, maar regelen dit nu met één druk op de knop. Daarnaast kun je met Fabreasy gemakkelijk pagina's in- en uitnemen en pagina's roteren. Onze bedrijfsprocessen zijn efficiënter en sneller geworden sinds het gebruik van Fabreasy.

Cons:

Ik vind het een fijn product en kan geen grote nadelen noemen. Op termijn zou het bewerken van een PDF wellicht een mooie toevoeging zijn.

Auke
Administrateur in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fantastische rapportgenerator op briefpapier

4.0 2 years ago

Comments: Wij gebruiken Fabreasy PDF Creator om jaarrapporten op briefpapier te genereren. Dit werkt fantastisch en op deze manier krijg je een mooi digitaal rapport zonder dat er een printer aan te pas komt.

Pros:

Wij gebruiken het product voornamelijk om rapporten te genereren. Verder nog om brieven vanuit Word direct op briefpapier digitaal te printen. Dit werkt na de uitleg te hebben gelezen (en gezien op Youtube) vrij eenvoudig. Wij zouden momenteel niet meer zonder kunnen en zullen ook de overige functionaliteiten eens verder onderzoeken.

Cons:

De handtekening kan ik op 1 vaste plaats in het document plaatsen en anders moet ik het per document handmatig aanpassen. Dit is begrijpelijk en nauwelijks een nadeel te noemen. En misschien gebruik ik de software wel verkeerd op dat gebied en dan verneem ik dit graag.

Gerard
eigenaar in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Blij met Fabreasy

5.0 2 years ago

Comments: Wij brengen veel standaardrapportage uit (jaarrekeningen en belastingaangiften). Daarbij is het handig om simpel een handtekening te kunnen toevoegen.

Pros:

Eenvoud in gebruik. Installatie viel ons mee.

Cons:

Wij gebruiken drie versies die vervolgens alledrie afzonderlijk verlengd moeten worden. Gemakkelijker zou zijn een kantoorlicentie voor een aantal licentie. Maar aangezien het maar drie zijn is het ook niet veel moeite. Dus eigenlijk geen minpunt.

Maurice
Eigenaar in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Zeer prettige en makkelijke 'tool'

5.0 2 years ago

Comments: Reeds meerdere jaren een fijne ervaring met Fabreasy PDF Creator, wanneer je een handige en makkelijke tool zoekt om in PDF op eigen te printen is dit een zeer goede oplossing.

Pros:

Werkt zeer gebruiksvriendelijk, een ideale manier om op eigen briefpapier in PDF te printen.

Cons:

Vooralsnog heb ik geen minpunten. Waar ik Fabreasy PDF Creator voor gebruik voldoet het aan al mijn verwachtingen.

Mathijs
Eigenaar in Netherlands
Furniture, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Snel, makkelijk en betrouwbaar

5.0 2 years ago

Comments: Aardig bedrijf, met makkelijk maar perfecte tool om als PFD op briefpapier documenten op te slaan.

Pros:

Het programma werkt simpel en snel en is voor iedereen makkelijk te gebruiken.

Cons:

Qua functionaliteit geen klagen, misschien zou het ontwerp van het programma en menu's wat meer naar 2021 getrokken mogen worden. Maar voegt voor gebruik niks toe.

Hans
Verkoop in Netherlands
Recreational Facilities & Services, 11–50 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Super handig

4.0 2 years ago

Comments: We gebruiken het om onze offertes te voorzien van ons briefpapier en dat werkt perfect.

Pros:

Gemakkelijk te installeren Gemakkelijk in gebruik Doet wat het moet doen Stabiel

Cons:

We ondervinden geen nadelen van deze software.

Dick
Eigenaar in Netherlands
Construction, Self Employed
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Gebruik Fabreasy

4.0 2 years ago

Pros:

Heel gemakkelijk te gebruiken product! met 1 druk op de knop heb je precies wat je verwacht. Makkelijk te veranderen naar andere achtergronden!

Cons:

Geen nadelen. Het doet precies wat ik er van verwacht.

Sven
Sven
CEO in Netherlands
Verified LinkedIn User
Information Technology & Services, 2–10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Indrukwekkende PDF toolbox voor onze klanten

5.0 2 years ago

Comments: Onze klanten doen diverse dingen met PDF's. Voor elke dingetje is wel weer een tooltje. Maar als managed service provider zoek je naar tools met eenvoud, betaalbaar en geschikt voor een multi-tenant omgeving.

Na lang zoeken viel ons oog op Fabreasy PDF Creator: een soort Swiss army knife voor PDF bewerkingen. Zeer betaalbaar en met een leverancier die écht meedenkt!

Pros:

Fabreasy PDF Creator biedt een toolbox voor PDF-bewerkingen (en automatisering) waarmee losse tooltjes verleden tijd zijn.

Cons:

Als er een minpunt zou zijn, dan is dat je niet direct ziet hoeveel het pakket kan. Er is veel meer dan je op het eerste gezicht ziet.

Maartje
Accountant in Netherlands
Financial Services, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Eenvoudig programma

5.0 2 years ago

Comments: Wij gebruiken Fabreasy al jaren en zijn zeer tevreden over het eenvoudige gebruik. Wij besparen hierdoor ok pakken briefpapier wat goed is voor het milieu

Pros:

Als het geinstalleerd is werk het zeer invoudig.

Cons:

Het inrichten van de modellen is wel even wat gedoe.

Ton
Directeur in United Arab Emirates
Computer Software, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Werkt gewoon goed

5.0 2 years ago

Comments: Toen ik jaren terug moeite had de licentie te verlengen, stuurde ik een mailtje naar de ontwikkelaar. Binnen 5 minuten was het gepiept. Ik mocht het bedrag zelf overmaken en de licentie was verlengd. Het automatisch verlengen werkt nu wel bij mij. Zal toen wel iets fout gedaan hebben.

Pros:

Ik maak voor mijn vrouw ook de facturen. Het is simpel om een ander sjabloon te kiezen en voilà haar briefpapier staat op de factuur.

Cons:

Ik ken er eigenlijk geen. Behalve dat ik net zo lief een levenslange licentie zou willen hebben. Dan word ik niet verrast dat ik moet verlengen. 2 jaar zijn zo voorbij.

Bram
Directeur in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Tijd besparen

5.0 2 years ago

Pros:

Lang gezocht naar deze software maar deze software doet precies wat het beloofd. Brief en vervolgpapier, of concept papier over documenten plaatsen in 1 klik.

Cons:

geen minpunten

Angelique
Administrateur in Netherlands
Transportation/Trucking/Railroad, 2–10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Factureren in PDF

5.0 2 years ago

Comments: Nooit meer anders!

Pros:

Wij factureerden altijd in Excel en deze facturen werden dan geprint op briefpapier. Sinds wij gebruik maken van Fabreasy (wij gaan bijna het 3e jaar in) gebruiken wij bijna geen briefpapier meer wat kosten bespaard en goed is voor het milieu.

Cons:

Ik als 'leek' heb het gemakkelijk kunnen installeren.

Joost
Projectleider in Netherlands
Construction, 201–500 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Review Fabreasy PDF Creator

5.0 2 years ago

Comments: Ik gebruik Fabreasy met name om offertes en werkbonnen via Excel af te drukken op briefpapier. Voorheen moest dat via de printer, nu is dat via een paar klikken geregeld en worden de documenten direct in de juiste map opgeslagen.

Pros:

+ het programmma is zeer makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen + met vragen krijg je snel antwoord en wordt je goed geholpen + Fabreasy maakt het afdrukken op briefpapier voor mij een stuk gemakkelijker dan ik voorheen gewend was om te doen

Cons:

Ik heb nog geen nadelen van dit product ervaren

Aart
Eigenaar in Netherlands
Information Technology & Services, Self Employed
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Papierloos werken!

4.0 2 years ago

Comments: Aantal jaren geleden op zoek gegaan naar een product wat een PDF met huisstijl kon bijmengen. In mijn werk als IT consultant dit toegepast gezien in bedrijven en dat wilde ik ook. In mijn zoektocht Fabreasy tegengekomen en paste wat functionaliteit met mijn wensen tegen een lage prijs. Sindsdien wordt Fabreasy met alle tevredenheid gebruikt.

Pros:

Het belangrijkste is dat ik nu zonder papier met huisstijl al mijn communicatie naar prospecten en klanten digitaal in mijn huisstijl kan doen. De software geïntegreerd is in MS Office waardoor heel eenvoudig offertes, facturen e.d. opgeslagen kunnen worden in een PDF-bestand met huissstijl

Cons:

Voor de doeleinden waarvoor het gebruikt wordt geen nadelen.

Arwen
Manager backoffice&Finance in Netherlands
Building Materials, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Onmisbaar

5.0 2 years ago

Comments: Offertes, brieven en facturen op eigen briefpapier. Digitaal factureren zonder facturatiesoftware werkt met Fabreasy super.

Pros:

Gebruiksgemak. Zowel vanuit Word als Excel werkt het perfect.

Cons:

Enkele malen gehad dat het programma na een update niet meer werkte, maar met ondersteuning van Fabreasy weer werkend gekregen.

Dennis
ara-accountant in Netherlands
Financial Services, 2–10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

lang naar gezocht.

5.0 2 years ago

Comments: gemakkelijk in gebruik, tijdsbesparend

Pros:

vanuit Excel digitale reportages maken op kantoor lay-out en brief papier

Cons:

Voor het doel van mijn gebruik, heb ik geen minpunten kunnen ontdekken

Etienne
Ondernemer in Netherlands
Construction, Self Employed
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Tevreden gebruiker

5.0 2 years ago

Comments: Voorheen moest ik om een Exel document te voorzien van Logo en aanverwanten via een overlay veel handelingen verrichten om dit voor elkaar te krijgen. Sinds ik Fabreasy gebruik is dit vereenvoudigd naar een éénknops actie. Dat scheelt uiteindelijk veel handelingen en tijd.

Pros:

Het grote pluspunt is de eenvoud in het gebruik. Eenmaal goed ingesteld heb je met één druk op de knop de juiste PDF gemaakt

Cons:

tot nu toe voldoet dit product aan mijn verwachtingen, is functioneel en eenvoudig te bedienen. Tot nu toe nog geen nadelen mogen ervaren.

Bart
Eigenaar in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Easy

4.0 2 years ago

Comments: Ik werk nu al een aantal jaren met Fabreasy, naar volle tevredenheid.

Pros:

Na installatie (eenmalig) kun je de software gebruiken om alle documenten digitaal geprint te krijgen met je eigen briefpapier en volgvel.

Cons:

Die kan ik zo een twee drie niet bedenken.

Peter
Eigenaar in Netherlands
Automotive, 2–10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Super handige tool!

5.0 2 years ago

Pros:

Het werkt heel eenvoudig en vooral snel.

Cons:

Voor ons zijn er eigenlijk geen minpunten.

Djurjen
zelfstandig ondernemer in Netherlands
Accounting, 2–10 Employees
Used the Software for: 6-12 months
Reviewer Source

Veel waar voor je geld

4.0 2 years ago

Comments: Wij gebruiken de software voor onze brieven, rapportages en facturen waar nodig. Eenmaal de basis beginselen onder de knie is het erg makkelijk werken. Het bespaart papier en tijd en het ziet er professioneel uit richting onze klanten waarbij de functie digitale handtekening het af maakt. Nog lang niet alle functies in gebruik maar dat zal er tzt nog wel van gaan komen.
Mocht je er ondanks alle instructies niet uit komen of een specifieke vraag hebben dan wordt er snel en adequaat gereageerd.

Pros:

Prijs kwaliteit is dik in orde. Ook zonder veel kennis van automatisering/software is het prima te gebruiken.

Cons:

Ik heb nog geen grote nadelen kunnen ontdekken.

Fredy
directeur in Netherlands
Accounting, 11–50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Zeer tevreden gebruiker

5.0 2 years ago

Comments: Het is na installatie en implementatie gemakkelijk in gebruik.

Pros:

We brengen de jaarrekeningen met deze software digitaal ondertekend uit.

Cons:

Er zijn geen nadelen aan deze software. Als ik dan toch iets moet bedenken is een telefonische helpdesk wel handig.

Toine
directie in Netherlands
Financial Services, Self Employed
Used the Software for: 6-12 months
Reviewer Source

prima pdf generator

5.0 3 years ago

Comments: positieve ervaring en ben er blij mee

Pros:

gebruik met Word en Excel probleemloos; keurig strakke rapportages

Cons:

zijn wat stapjes nodig voor implementatie maar goede begeleiding dus per saldo geen probleem

Koen
Eigenaar in Netherlands
Industrial Automation, Self Employed
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

PDF digitaal briefpapier

4.0 2 years ago

Comments: Heel goed! Het doet precies wat ik wil en waar ik naar opzoek was.

Pros:

Ik gebruik de software om mijn logo in hoge kwaliteit op mijn digitale documenten te krijgen. Vooral vanuit excel gingen voorheen de afbeeldingen in kwaliteit en positie overal heen. Nu is het altijd strak, hoge resolutie en netjes.

Cons:

Als ik afdruk via Fabreasy dan kost dit wel wat tijd. Ik zit altijd even te wachten.